Štafeta sem, štafeta tam, všude kam se podívám!

Jsem nominovaná jako závodnice asi ve třech štafetách. Moje milované kamarádky, když se s nimi potkám, tak mi oznamují, že s nimi běžím v té štafetě, přece! Už jsem nominovaná do třech, to znamená, že už mi chybí pouze jedna a běžím maraton!

Dnes bylo opravdu pěkně, že? A já jsem potkala několik běžců, v Písku se totiž běhá!!! Já většinou jela v autě a závistivě se na ty lidičky dívala. A zde je má úvaha:

Královský maraton jsem založila proto, že jsem chtěla motivaci. Chtěla jsem závod v Písku, na který se budu připravovat, datum, ke ktrému budu vzhlížet. Budu mít skvělý outfit, štíhlá stehna a pevný zadek, slušivou kšiltovku, pevné břicho a vymazlenou aplikaci v mobilu, která mi to všechno bude statisticky zaznamenávat.

Mám závod, datum závodu, aplikaci v mobilu a kšiltovku, to není málo. A pak plnou hubu keců, proč dnes nemůžu jít běhat, že mám moc moc práce na zachraňování planety a blablabla......

Já vás všechny vyzývám, abyste mě nakopli, pokaždé, když mě potkáte a já se budu blablabla vymlouvat, že je se zařizováním moc práce, že nemám kdy, že musím pracovat, shánět sponzory, jednat s městem a další kecy v kleci. Od prvního ročníku Královského maratonu jsem přibrala několik kilogramů a rozběhala tolik lidí, že je mi hamba. Jsem hambářka, zde se kaji veřejně a prosím o pomoc (například jsem docela soutěživá:-) a rozběhali znovu i mě. Moc vám děkuji za každý přívětivý kopanec!