S kým mám běhat?

Myslela jsem si, že budu běhat každý druhý den, ale jsem ráda, že vyběhnu jednou dvakrát týdně. Na druhý trénink jsem si vzala jen malého cyklistu, na třetí jen psa.

S cyklistou to bylo fajn jen chvilku, než byla první technická přestávka, pak přestávka na čůrání, pak měl chlapeček žízeň, pak neustále něco vykládal a pak jsem se rozhodla, že už ho příště nevezmu!

Se psem se to zdálo býti prima, moje Bettynka celou dobu nic neříkala, běžela stejně rychle jako já, chvílemi se sice zastavovala a něco očichávala, ale já se také potřebovala vydýchat. Do toho mi nefungovala GPS, takže měření se nekonalo, fungovaly jen písničky, bez kterých mi běhání zatím nejde vůbec!

Padlo tedy rozhodnutí, že budu chodit běhat sama nebo jen se psem, tato varianta se mi zdá nejlepší. Cílem je zhubnout 5 kilo, obléknout si zase všechno svoje oblečení, natrénovat na čtvrtmaraton, namotivovat mnohem více lidí, aby trénovali a něco dělali pro sebe a svoje zdraví. 

Co se týče běhu, tak z toho mám dobrý pocit, i když se vracím domů flekatá a červená. Prostě běhám  a to je má cesta, můj cíl.

Uběhnu 3 kilometry, jsem za to ráda, našla jsem skvělou novou trasu, kde je to v polích do kopečka a až přestane sněžit a nebude bláto, budu se domů vracet i bez nánosů zeminy. Jaro přijde, já ho cítím už za rohem:-)