Nespím, hodně jím a piju

Mám všechna razítka potřebná na uzávěrku města, Městský úřad odbor dopravy vše schválil. Zítra ráno jedu k pánovi, co má uzávěrku a její značení u Městských služeb na starosti. Předám projekt, poprosím, ať vše klapne a pojedu dál. Také mám zítra poradu se šéfem dobrovolných hasičů a potom týmovou poradu s organizačním týmem, tedy alespoň s částí. Budeme malovat do mé mapy (projektant se mému plánu trochu smál, prý kde mám měřítko:-):-) - já tam mám vyznačená strategická místa! )

Včera jsme se na zahradě loučili s létem, takže jsem hodně jedla a pila a také jsme s rodinou a kamarády řešili maraton. Kam budeme směřovat další léta a jak to zvládneme letos. Ještě že mám kolem sebe takové skvělé lidi.

Moje milovaná starší (jo!) sestra si vzala týden dovolenou a bude mi pomáhat jako vloni, minulý rok byla má výkonná asistentka a týden před maratonem jsme trávili čas spolu po restauracích, kde jsme se zásobili sacharidy a schovávali se před starostmi:-) Jídlo je prostě důležité.

Ale s během to je špatný. Tento víkend jsem vyběhla v sobotu, pyšně jsem uběhla 5 kilometrů a druhý den jsem vyběhla zas, neustále jsem pátrala po psovi, který se rozhodl lovit mimo trasu a na zpáteční trase už to nešlo. Bolí mě koleno, celý den jsem ho zachraňovala manželovo ortézou, ale do schodů a ze schodů nejsou mé kroky právě elegantní. Jsem si zřejmě natáhla vazy, bo co! Nechce se mi věřit, že by stáří zaútočilo i na mě. To by si přece nedovolilo, tak brzy??? 

Držte nám palce, a už se na vás všechny těším u nejstaršího Kamenného mostu v Čechách 26.9.2015, poznáte mě lehce, budu chodit hrozně rychle, ještě rychleji mluvit a mávat rukama:-)