Nenarostl ti zadek?

Mít vedle sebe sporťáka je fajn, ale musí být červený a mít čtyři kola a pouze dvě místa na sezení. Nesmí to být sportovní trenér a pokaždé, když vás potká, tak si Vás změří a prohodí nějakou vtipnou větu o tom, jak tloustnete apod.

Počasí přeje běhu a všem, kdo mají zdravé nohy a nikde je nebolí, vřele doporučuji zítřejší běh Mezi mosty v Písku, kde si mohou pěkně natrénovat, zaběhnout krátkou trať 4 km a rozdýchat se na příští sobotu. Doufám, že budeme mít krásné počasí, nic jiného nebude potřeba.

Realizační tým pilně pracuje, na poslední poradě nám přibyl další sponzor a ten upeče výborné dorty pro štafety, které se letos na startovní listině objevují ve vyšším počtu, stejně jako maratonci a vůbec všichni závodníci. Také už se zaregistroval plavecký oddíl, kdy vloni běželi rodiče s dětmi a máme už konečně nějaké studenty na startu, já mám radost.

Zítra jdu s manželem na kontrolu trasy. On je totiž technický manažer celého závodu a zajišťuje vše, co já neumím a prostě je na něj spolehnutí. Projdeme trasu, zjistíme nedostatky, nalepíme na stromy plakáty pro cyklisty, aby se na nás nezlobili, že tam příští týden několik hodin neprojedou a vyšlapeme cestičku pro běžce, skvělé časy, osobní rekordy a neuvěřitelné zážitky:-)

Krásný víkend.