Nějaká nervózní, ne?

Jsem zřejmě ztratila svůj pověstný klid a nadhled bo co! Jenže jak si ho mám udržet, když myslím na tisíc věcí najednou? Když jsem čekala na majitele Kozlovny, kde budeme mít start, cíl, zázemí, elektriku, tak jsem si sedla ke sportovnímu redaktorovi Píseckých postřehů a ten pronesl tu větu o nervozitě, když mě chvilku pozoroval. Majitel Kozlovny to pak dotáhl do vítězného konce prohlášením, že musím být strašně unavená. A já jsem si dnes připadala tak v pohodě:-)

U mě v kanceláři je to jak po výbuchu. Dnes jsme přivezli spoustu propagačních materiálů a hlavně vody od Šumavského pramene, pití je tedy zajištěno.

Pak mám doma spoustu bannerů od sponzorů a zítra přivezu další.

Největší bomba ale je, že přijede marmeládová královna Blanka Milfaitová, na tu se opravdu těším. Doufám, že dostane rozum, a nebude se cpát s tím těhotenským panděrem na start. Já už takhle budu nervozni, aby se nikomu nic nestalo!! Asi ji najdu nějaké zaměstnání u startu, třeba v šatně, aby přestala mít roupy. 

Vše ladíme, suším ručníky, cestou z prádelny jsem si ukopla prst, ale dnes už jsem zasejc mohla do svých krásných červených lodiček, jen ta paní od Šumavského pramene se podivovala, jak jako budu nakládat ty 20-ti litrové barely. Když má ženská na nohou červený lodičky, nenakládá nic. Má na to lidi. Můj udatný muž se mnou dnes byl a za odměnu dostal oběd. Pak mě až do večera neviděl a mohl si odpočinout:-)